Thursday, August 2, 2007

Seuran treenit 1.8.07

"Valkoiset pallot" -rata:
Laitoin kepeille apuriman maahan ohjaamaan Bugin oikeasta välistä sisään. Ensimmäinen radanyritys meni ihan säheltämiseksi, eikä koiran intoa tehdä mitä vaan voinut kuin nauraa (ehkä pitäisi olla tiukempi siinä ettei mitään ylimääräistä sähellystä anna koiran tehdä...). Otettiin sitten alusta ja hieman lyhyemmissä pätkissä. Kepeillä en voinut ottaa paljonkaan sivuetäisyyttä enkä mennä koiran eteen joten takaaleikkaus oli putkeen mennessä ainoa vaihtoehto (kun en tajunut ottaa keppejä vasemmalta puolelta ohjaten). Ekalla kerralla Bugi kääntyi putken jälkeen oikeaan suuntaan, mutta seuraavilla yrityksillä ei.
Hypyt olivat 55-65 korkeudella, ja hyppy no 3 osoittautuikin todella hankalaksi sillä se oli 65 sentissä ja hyppykulma + sen jälkeinen tiukka käännös oli Bugille selkeästi liian hankala. Tein muutaman toiston suoraan pelkästään tuota hyppyä, sitten matalammalla hypyllä pelkästään kääntöä (siis vain tuolla yhdellä hypyllä).
Bugille näytti olevan parempi että menen tekemää hypyn no 4 jälkeen valssin putken edessä ja ohjaan sen sitä kautta seuravalle hypylle. Tässäkin käännöksessä tuli rima alas.

"Mustat pallot" -rata:
Tätä otin kolmen/neljän esteen sarjoissa. Vaikein kohta oli putkelta tulo hypylle no 6 ja siitä tiukka kääntö seiskalle. En oikein vieläkään tiedä miten tuo pitäisi Bugin kanssa tehdä niin ettei rima putoisi tai kaarre tulisi älyttömän pitkäksi.

Huomioitavaa:
Tämäntyyppiset harjoitukset näyttävät väsyttävän Bugia todella paljon, täytyy pitää huoli vireestä ja ettei tee liikaa.

No comments: