Saturday, July 28, 2007

Kotitreenit 28.7.07

Jatkoimme pituuden treenaamista, ensin kertasimme sen mihin eilen jäätiin ja sitten otin hypyn kautta (suorassa linjassa). Otin myös pientä sivuetäisyysharjoittelua kolmella rinnakkaisella hypyllä (hypylle lähetys, seuraavan yli kutsu ja taas lähetys kolmannelle, s-kuviota siis), ja ihmeellistä miten kaukaa ohjaten Bugi toimii!

A:n kontaktin kertausta. Tällä esteellä Bugi tuli niin lujaa alas ettei ehtinyt pysähtymään oikeaan asentoon vaan vasta maahan. Odotin hetken osaako Bugi korjata asennon itse, mutta koska se alkoi tarjoamaan kaikenlaista muuta toimintaa niin kiepsautin sen kädellä ohjaten oikeaan asentoon. Toistokerralla kontakti onnistui täydellisesti.

Sain Suoknuutin treeneissä hyvän vinkin pujottelun sisäänmenon vahvistamiseen. Laitetaan hyppyrima (tai muu näkyvä rima) pujottelun toisen kepin kohdalle maahan ohjaamaan koiraa oikeaan väliin. Kokeilin tätä tänään Bugilla ja se selkeästi auttoi! Yhtään väärää sisäänmenoa ei tullut vaikka olin lähelläkin keppejä. Voin siis nyt luopua aidanpätkän virittelystä keppeihin, jihaa!

No comments: