Monday, July 16, 2007

Kisat 13.-15.7. (KLAG)

Perjantain iltakisa oli ensimmäinen kisani Bugin kanssa. Rata meni todella kivasti, kontaktit Bugi otti rauhallisesti ja tarjosi nenäkosketusta maahan. Saimme kuitenkin hylyn kepeiltä kun yritin lähettää Bugin kepeille. Kolme kertaa ohi tai kakkos/kolmosväliin. Keinusta tuli lentokeinu, vauhti ei ehtinyt hidastua alasmenolle, joten Bugi lennähti vauhdilla yli. Mutta traumoja ei näyttänyt jäävän, seuraavien kisojen puomit mentiin ihan ok.

Lauantain iltakisassa päätin vetää Bugin kädellä keppien sisäänmenoon. Suunnitelma olisikin onnistunut jos olisin ehtinyt kunnolla käsineni sinne pujotteluun ;D. Vauhtia oli kuitenkin sen verran että Bugi ehti sinkaista kakkosväliin. Korjasimme kuitenkin alun ja loppurata menikin kivasti. Tuloksena siis vitonen.

Sunnuntain kisa oli hyppyrata ja ensimmäinen rata jossa oli muuri. Päätin jo etukäteen etten luo koiralle paineita yrittämällä jotenkin korostaa muurin hyppäämistä, vaan sanon esteellä ihan normaalin hyppykäskyn. Tämä toimikin mainiosti, eikä Bugi edes koskettanut muuriin! Kepitkin onnistuivat (vetämällä) heti ensi yrittämällä. Saimme kuitenkin vitosen hypyn ohituksesta (hyppy oli kuolleessa kulmassa jota tuleekin nyt harjoitella).

Kaikenkaikkiaan todella hyvin, ja nythän tuli valtava kisakuume Bugin kanssa ;D

No comments: