Thursday, October 15, 2009

Nose touchia ja peruutusta

Sekä nose touchia että peruutusta olemme harjoitelleet hieman päivittäin fyssajumpan yhteydessä. Nose touchissa olen saanut hieman kestoa aikaiseksi, nyt pitäisi yrittää luoda vähän häiriötä ja katsoa pitääkö koira nenän targetissa vai ei. Tätä pohjustaakseni aloitin "ItsYerChoice"-pelin Bugin kanssa tänään. Tosin kun katsoin Garretin ratavideoita, hänen koiransa nokkaisevat maata kunnes lupa poistua tulee, eivät pidä nenää maassa. Saas nähdä mihin suuntaan Bugin nose touch kehittyy.

Peruutuksessa meinasin taas kerran heittää hanskat tiskiin kunnes Mia eilen valmennusryhmän treeneissä näytti miten se kannattaa opettaa. Ja eikö tuo otus alkanut peruuttaa melkein välittömästi, hurraa!! Illalla se peruutti ruokakuppinsa edessä ihan vapaaehtoisesti ja tänään harjoitellessa alkoi peruuttaa jo käsisignaalista (käsi oli heittävinään namin sen jalkojen väliin). Tosin käytin vielä reunaesteitä jotta se peruuttaisi suoraan, mutta ollaan jo 500 % pitemmällä kuin ennen! Mietiskelin tuossa myös sitä miten saan sen osumaan noitten harottavien takajalkojen kanssa puomille peruuttaessa... päätin laittaa myös siihen reunaesteet jolloin ei ole mahdollisuutta tehdä väärin. Saas nähdä miten onnistuu kunhan sinne asti päästään.

Muuta emme sitten Bugin kanssa valmennusryhmän treeneissä tehtykään sillä oma kunto ei vielä salli minkäänlaista riehumista. Keuhkot tulee yskiessä pellolle jos vähänkään hengästyttää (tai naurattaa tai puhuu liikaa tai....).

1 comment:

Elina said...

Oli kyllä hauska huomata miten nopeasti Bugi sitten loppujen lopuksi hoksas mitä siltä odotetaan ja alkoi jo siellä treeneissä peruuttaa. Taitaa siellä pienen blondin bc:n päässä jotain liikkuakin :D Ihana Bugi!