Wednesday, October 28, 2009

Treenit 28.10.09

Tänään testailtiin Janitan sunnuntaisen radanlukukurssin oppeja.

- Lähdössä kokeiltiin tuleeko koira tosiaan ohjaajan tasolle kun kahden hypyn jälkeen käännytään 90 asteen kulmaan. Todentotta, koira otti juuri sen etäisyyden minkä sille annoin. Läheltä hyppyä kutsuessa Bugi hyppäsi lähelle, kaukaa kutsuessa kaarsi sinne asti missä olin.

- Putkijarrutus toimi Bugilla tosi hyvin, putken jälkeen se kääntyi heti sille puolelle missä olin ja otti vielä vauhtia vastakkaisesta putken seinästä.

- Putken jälkeinen elämä: Ensin sain aikaan riman pudotuksen sillä valssini oli myöhässä. Kun sain valssin kohdalleen (rintamasuuntani kertoi jo ennen ponnistusta mihin suuntaan seuraavaksi mennään), tuntui jopa perättäiset valssit tosi mukavilta, kiireettömiltä ja kaarrokset olivat aivan optimit.

- Kepeillä kun jättäydyin ennen puoltaväliä selkeästi jälkeen, Bugi meni kivasti loppuun, kun taas hidastelin puolenvälin jälkeen, jätti se viimeiset tekemättä, aivan teorioitten mukaan.

- Hirtto onnistui kunhan pysyin suorana enkä pyllistellyt ja muistin vetää molemmat kädet pois näytöstä.

- Rintamasuunnan (lasersäde) sekä katseen merkitys on nyt jotenkin lyönyt tajuntaan, toivottavasti pystyn soveltamaan näitä vielä kisoissakin!

Toisella puolella otin ihan perusnenäkosketusta targetille sivusta kontaktiesteelle nousten. Jotenkin tuntuu että olen ollut tässä samassa tilanteessa muutaman kerran ennenkin...

Muuten ollaan kotona treenattu peruutusta melkein joka päivä. Tänään sain Bugin ekaa kertaa peruuttamaan edes toisen jalkansa kapean patjan päälle, ja ihan vihoviimeisenä se asensi sinne molemmat jalat! Tästä seurasi jackpot ja siihen olikin hyvä lopettaa sessio.

No comments: