Saturday, June 16, 2007

Treenit 16.6.07

Muurin harjoittelua. Aloitin samalla konfiguraatiolla kuin viimeksi lopetin. Lähetys narulelulle molemmin puolin & omaa paikkaani vaihdellen, 6 toistoa. Kaikki ok. Yhden kerran Bugi hyppäsi takaisinpäin ennen kuin huomasinkaan, ja silloin takajalat ottivat irtokappaleisiin. Pitää olla tarkempi koiran viemisessä takaisin lähtöpisteeseen.

Konktaktiesteiden kertaus kerran kumpaankin suuntaan. Targettina namilautanen. Puomilla toiselta puolelta Bugi pudotti takajalat kontaktilta pysähtyessään, mutta muut menivät hyvin.

Pujottelun kertausta. Nyt 20 kerrasta 15 onnistui, eli 75%. Huomattavasti parempi saldo kuin viimeksi. Aloitin ihan helposta ja läheltä, itse liikkumatta. Askel kerrallaan kauemmaksi, ja nyt sain jopa lähestymiset hypyn kautta (kummaltakin puolelta hieman yli 90 asteen kulma) onnistumaan.
Kaikki tähänastiset harjoitteet olen tehnyt 6 kepin pujottelulla ja aloittanut palkkamalla sisäänmenosta (eli koira ei ole tehnyt esteitä loppuun asti). Silloin tällöin sanon vaan hyvä ja annan koiran jatkaa loppuun asti. Todella hyvin Bugi jatkaa loppuun kun vaan saa sen alun oikein. Nyt otin kerran 12 kepin pujottelun molemmin puolin ja Bugi meni hyvin loppuun asti. Lopussa naruleluleikki.

No comments: