Friday, September 4, 2009

Pujottelutreeniä

Päivän ainoa ukkoskuuro sattui juuri treenausaikaamme, mutta tulipa todettua ettei Bugi ainakaan salamoista ja ukkosesta hätkähdä. Eikä kaatosateestakaan.

Ekaksi otimme kuutta keppiä samalla metodilla kuin aiemmin, eli koira sai päättää tekeekö kepit loppuun asti ja saa lautasen täydeltä namia vai jättääkö tekemättä jääden ilman nameja. Aika vapauttavaa näin ohjaajalle kun ei tarvitse paineistua siitä tekeekö koira vaan se on koiran oma valinta. Ekalla kerralla meni taas kymmenisen toistoa ennen onnistunutta suoritusta, sitten toistot hieman väheni. Kolme onnistunutta ehdittiin tehdä ennenkuin oli pakko juosta sateensuojaan.

Tauon jälkeen otettiin kahtatoista keppiä, ja taas alussa meni monta toistoa ennenkuin tuli onnistunut. Mutta sitten kaksi viimeistä onnistuivat peräkkäin! Ehkä tässä on valoa tunnelin päässä.

Milalle tehtiin samaa ja se ei tarvinut kuin pari yritystä jonka jälkeen sekin ymmärsi homman jujun tehden sen jälkeen melkein joka kerta oikein. Tillille yritettiin mutta ehkä harjoitus oli sille liian hankala sillä Tilli luovutti kokonaan eikä enää edes yrittänyt. Tillille otettiinkin sitten viimeiseksi vain kuuden kepin kanssa joka onnistuikin.

1 comment:

Elina said...

Pujottelutreeni on kyllä selkeästi tehonnut Bugilla, tänään treeneissä varsinkin huomasi sen. Meni upeasti!

Milalle pitää kyllä taas tehdä noita keppitreenejä, jos niillä sais sen itsenäisen suorittamisen vahvemmaksi.