Saturday, November 21, 2009

Suoknuutin harkat 21.11.09


Yllättäen tänään harkat meni ihan kivasti! Ei kyllä päästy kuin kepeille asti, mutta mihinkään kohtaan ei juututtu ja meno tuntui mukavalta.
+ Kakkoshypyllä niisto onnistui yli odotusten, Bugi hidasti ja kokosi itsensä hienosti ennen hyppyä. Tästä johtuen meni itsellä pasmat sekaisin kolmoselle jossa unohdin miten piti ohjata.
+ Kolmoshypyn takaakierto ja lähetys putkelle onnistui.
+ Putkesta pakkovalssi vitoshypylle ja siitä jaakotus kutoselle takaakiertoon meni hyvin, vaikka itse heiluin kuin "vippuri" (=tarkoittaa kuulemma sellaista lasten tuulessa pyörivää hyrrää ;)) ihan turhaan.
- Pakkovalsseja pitää vielä kuitenkin harjoitella, juuri tuon oman turhan pyörimisen takia, sekä sen takia että saan koiran oppimaan kunnolla tekniikan (siiveke on kierrettävä vaikka itse liikkuisinkin jo etukäteen esteen edessä).
- Takaaleikkauksella kasihyppyä ennen ja lähetys putkelle, jonka jälkeen unohdin missä piti olla (tutustuin eri tavalla kuin sen jälkeen läpikäymämme "parhaat kuviot" olisi edellyttänyt).
+ Kymppihypyllä toimi parhaiten kun otin sen niistomaiseen tyyliin kympin "yläpuolelta ja siitä valssilla yhdelletoista.
+ Lähetys kepeille onnistui tosi hyvin vaikka lähellä oli putki.
- Bugi lähti kepeiltä liian aikaisin lähes joka kerta ja ehti sinkaista putkeen ennenkuin ehdin reagoida. Tässä sitten harjoiteltiinkin sitä että jätän palkan heti viimeisen kepin välittömään läheisyyteen. Lelu ei kuitenkaan enää tässä vaiheessa ollut niin kiinnostava että se olisi siihen tarttunut kiinni kun se lojui maassa, joten täytyy harjoitella kotona tai siirtyä namiin.

Toisella puolella otin ennen meidän vuoroa pakkovalssin harjoitusta niin että pudotin lelun siivekkeen viereen niin että Bugi näki sen, ja välittömästi lähdin itse liikkeelle. Näin tehtynä Bugi ei kertaakaan hypännyt hyppyä väärältä puolelta vaan aina kiersi siivekkeen. Tätä pitää jatkaa.

No comments: