Wednesday, November 11, 2009

Valmennusryhmän treenit 11.11.09

Liisa oli vetämässä harkkoja ja oli kehitellyt meille ylläolevan harjoituksen. Tässä huomioita:
(Mustat esteet)
- Pussin jälkeinen rengas oli hankala kun oma linjani meni jo hypyn 3 suuntaan. Bugi tuli alussa pari kertaa renkaan minun puoleisesta sivusta. Kun saatiin tämä korjattua niin sitten pystyin ottamaan kivasti sivuetäisyyttä ja Bugi teki silti renkaan oikein.
+ Bugi kääntyi hyvin heti renkaan jälkeen, eikä tähän tullut pitkää kaarrosta jos vain olin itse tarpeeksi lähellä hyppyä no 3.
+ Poispäinkäännös hypyn 4 jälkeen onnistui hyvin.
+ Pystyin lopuksi jopa leieröimään hypyn no 4 koiran mennessä hypylle 5.
- Pakkovalssi hypyn 6 takana ei meinanut millään onnistua, Bugi hyppäsi hypyn 6 väärin päin vaikka olisin jäänyt hypyn 4 taakse sitä kutsumaan. Kun otin lelun ja menin sitä vastaan lelun kanssa sain sen tulemaan hyppyjen 4 ja 6 välistä. Heti kuitenkin jos oma liike oli yhtään hypylle 6, Bugi hyppäsi sen väärästä suunnasta. Hankalaa, hankalaa.
+ Twisti hypyllä 7 onnistui pääsääntöisesti.
+ Bugi lähti hyvin putkeen ja kesti leikkauksen sen takana.

(Punaiset esteet)
+ Ensin kokeilin pakkovalssina, onnistui yllättävän hyvin.
+ Kokeilin myös niistona, tämäkin onnistui hyvin vaikka itselle tämä on vielä epävarma ohjaus.

Toisella puolella kokeiltiin vielä meille uutta kontaktimetodia, puomin laskeva osa pöydän päällä, putki edessä ja avustaja namittamassa. Itse innostin koiraa, ja päästin sen vauhdilla puomin alastulolle, jossa avustaja antoi nopeasti namin. Kun koiran pää oli eteenpäin, vapautin joko putkeen tai lelulle. Voipi olla että tätä jatketaan nyt jonkin aikaa.

No comments: