Tuesday, August 4, 2009

Epikset Saukkolassa

Tänään käytiin Saukkolassa epiksissä tekemässä kontaktipalkkausta. Ekalle radalle otin karvapallon (oikeaa karvaa) mukaan, ja se sai Bugin vireen kivasti päälle. Puomin alastuloon (mentiin 2 kertaa) oli ekalla kerralla jo etukäteen viety targetti, ja siihenhän se kivasti pysähtyi. Vauhtikin oli tällä kertaa radalla niin luja että juostiin päin toisiamme kun Bugi tuli putkesta ulos lujempaa kuin ajattelin. Kepit menivät ekalla kerralla tosi hyvin, toisella ennakoi ja lähti tokavikasta pussille. Otin uudestaan ja nyt meni loppuun asti.

Pussin jälkeen tuli kaaaaaamea kaarros molemmilla kerroilla kun olisi pitänyt kääntyä tiukasti takaisinpäin. Tätä pitääkin harjoitella. Muuten tuli rimoja alas vähän turhankin runsaasti (yleensä niissä paikoissa missä sain Bugin kääntymään tosi tiukasti (hurraa!). Alusta oli kyllä tosi pehmeä ja kivinen että lieneekö sekin vaikuttanut.

Toisella kierroksella ei puomin alastulossa ollut targettia, ja ekalla kerralla Bugi pysähtyi hyvin, mutta toisella piti ottaa este uusiksi, jolloin se muisti pysähtyä. Toisella kierroksella Bugi ei enää innostunut pallosta lainkaan, joten palkkasin namilla.

Kaikenkaikkiaan ihan positiivinen olo jäi molemmista radoista, koiralla oli hyvä vire ja vaikkei kontaktit nyt täydelliset olleetkaan niin paremmat kuin tähän asti!

No comments: