Sunday, August 23, 2009

Pujottelutreeniä

Koska pujottelun suorittaminen tuntuu nyt hajoavan käsiin, kävi treenaamassa niitä omalla kentällä.

Helpotin treeniä niin että kaksi ensimmäsitä porttia olivat selkeästi auki, kuusi kiinni ja viimenen portti taas auki.

Päälimmäinen tunnetila treenaistä oli "raivostuttavaaaaaaaa!". Kovin pitkään en treenanut koska en halunut omalla tunnetilallani pilata koko suoritusta.

Pari ekaa kertaa kun en itse liikkunut lainkaan meni suht ok (Oliskohan ihan ekalla kerralla jättänyt jonkun portin keskellä tekemättä? Muistaakseni jätti.) Bugi leikki kuitenkin kivasti ja oli ihan hyvässä harjoitusvireessä.

Heti kun lähdin itse liikkeelle samaan aikaan koiran kanssa, eli liikuin kun Bugi meni kepeille, se juoksi ohi. Seisoin paikoillani kunnes koira oli sisällä kepeillä -> ok.

Toiselta puolelta sama juttu. Tahaton kurkkuääni pääsi kun Bugi juoksi taas kerran ohi, ja seuvaavalla kerralla se ei sitten enää "uskaltanutkaan" edes yrittää mennä kepeille! Argh! Argh! Ja vielä kerran ARGH! Mulle ei selvästikään sovi ihan noin herkkä koira. Tai sitten se vaan kusettaa mua?

Noh, sain sen jälkeen sentään edes yhden onnistuneen suorituksen, palkkauksen jälkeen lähettiin pois. Täytyy taas vähän rauhoittua ja mietiskellä ennen seuraavia treenejä.

No comments: