Friday, August 21, 2009

Vauhtitreeni ennen kisoja

Tänään otettiin vauhtiympyrää (putki-hyppy-hyppy-kepit-muuri-rengas-puomi), tarkoituksena vaan pitää hauskaa ja hyvää virettä yllä ennen kisoja. Bugilla olikin tosi kiva vire, se meni halukkaasti ja vauhdikkaasti. Heittoleikki toimi taas ihan mallikkaasti. Puomilla ekalla kierroksella oli targetti, josta naksu ja palkka, toisella kierroksella ei ollut targettia vaan maassa nami. Kun koiran nenä osui maahan, naksu ja palkka. Molemmat puomikerrat menivät hyvin.

Jostain syystä kepit eivät ottaneet onnistuakseen tänään. Bugi jätti milloin minkäkin välin tekemättä ja enimmäkseen myös viimeiset portit. Vauhtia sillä kyllä oli, että olisiko se sitten sekoittanut pakkaa. Huomasin myös taas senkin että jos itse olen liikkeessä kun Bugi menee kepeille, Bugi juoksee keppien ohi. Ihan kuin ennenkin. Pitää varmaankin palata porttiharjoituksiin ja korostaa omaa liikettä häiriönä vielä enemmän.

Rengas onnistui todella hyvin, jopa suhteellisen suurella sivuetäisyydellä.

Huomiseen kisaan lähdetään ihan hyvällä fiiliksellä, pitää vaan itse muistaa pitää koira kunnolla hanskassa eikä lähteä leijailemaan.

No comments: