Tuesday, June 16, 2009

2x2 pujottelu 6. päivä

Päivällä: ensin muutama kerta molemmat portit klo 1-7 asennossa. Yhteensä ehkä 5 toistoa, äärimmäisistä kulmista sekä yksi suora lähestyminen. Yksi sisäänmeno taisi osua vikaan, muuten ok. Pidettiin tauko ja nyt käänsin kepit ihan suoraksi ja kiinnitin maahan (jo nyt portit siirtyilivät vauhdin johdosta).

Tämä näytääkin olevan Bugille tiukka paikka koska nyt ne muistuttavat jo ihan oikeita keppejä. Tällä kertaa noin kuudesta toistosta ehkä kaksi meni oikein. Ja todennäköisesti tästä johtuen Bugin virekin laski niin että viimeisellä kerralla ei enää halunut leikkiä lelulla. Tai sitten se vaan ei jaksa kahta sessiota peräkkäin (vaikka toistoja kullakin sessiolla tulee korkeintaan 8, eli koulutussessiot ovat noin 2-3 minuutin pituisia). Seuraavalla kerralla pitää vähän kääntää sisääntuloporttia helpommaksi, ja pitää jälkimmäinen portti vaikka suoremmassa.

Vielä Rakkibaarissa ensin ruohokentällä 6-8 toistoa eka portti hieman auki (pari epäonnistunutta sisäänmenoa) ja sitten lenkin jälkeen hiekkakentällä sama, 7 toistoa joista kaksi väärin sisään (nyt alettiin pitämään kirjaa kun huomattiin ettei sitä muuten millään pysy kärryillä toistojen määrästä).

No comments: