Saturday, June 20, 2009

2x2 pujottelu 9. päivä (DVD:n mukaan 7 & 8.)

Kertasin eri kulmista sisäänmenoja eka portti hieman auki, ja nyt menikin aika hyvin. Noin 80 % onnistui.

Tauon jälkeen käänsin kepit ihansuoriksi ja helpoista kulmista sisäänmenot ok, mutta vaikeimmista tuli taas vain noin 40- 50 % onnistumisia. Tästä jatketaan siis.

Tässä välissä katsoin DVD:n vielä kerran uudestaan. Huomasin että Susan ei itse asiassa harjoitellut ollenkaan niin vaikeita kulmia kuin mitä itse olen tehnyt, eli tässä vaiheessa ei vielä olisi tarvinut tehdä sitä. Ne kulmat joita hänkin harjoitteli, menivät ihan ok Bugillakin.

Siispä lisäsin uuden keppisetin 15 jalan päähän edellisistä. Unohdin tehdä ensin jälkimmäisen ja sitten vasta ensimmäisen, ja koska ensimmäinen keppisetti oli tavallinen 6 kepin sarja (väriltään punainen), vanha ohituskäytös palasi. Toisella kerralla Bugi sentään meni oikein sisälle jolloin palkkasin settien väliin ja otin uudestaan (olisi pitänyt jatkaa palkan jälkeen toiselle setille, mutta unohdin senkin). Parin kerran jälkeen pyysin suorittamaan ekan setin jälkeen myös jälkimmäisen, joka menikin ihan ok. Tauon jälkeen otin keppisetit toiseen suuntaan, ja silloin Bugi meni ekan setin ihan oikein (puunvärinen jolla on harjoiteltu tähän asti), mutta ohitti punaisen setin pariin kertaan. Sain kerran oikean suorituksen, ja tästä jättipalkka ja lopetus.

Kyllä se on sitkessä tuo vanha väärä käytös noilla "tutuilla" kepeillä, ei voi muuta sanoa. Tänään menen vielä illalla kertaamaan tuota kahden keppisetin taktiikkaa, jos vain ehdin.

No comments: