Tuesday, July 28, 2009

Kontaktitreenit 7. päivä sekä seuran treenit

Tällä kertaa nostin Bugin (huh!) pöydällä seisten puomin tasaiselle osiolle. Hankaluutena on se että Bugilla on kamala hinku sinne kontaktin alapäähän joten sen pitäminen kaikki jalat laudalla on hieman hankalaa. Nyt mulla ei ollut avustajaa, joten naksautin ja palkkasin itse. Ei ongelmia.

Otin myös Aa:n harjalta lähetyksiä targetille, nämäkin meni ihan kivasti.

Illalla lähdin seuran treeneihin johon Liisa toi kivan radan Europe Openista. Muutama tosi kinkkinen kohta (kuten okserin jälkeen välistäveto samalla tasolla olevalle esteelle (Bugille on pelkkä okseri hankala, ja nytkin se ekan kerran laskeutui suoraan okserin päälle). Pitää vain harjoitella tuotakin!

Alussa tuli taas toisena esteenä "sokkokulma", nyt puolestaan takaakiertona. Ei onnistunut millään jos olin liian lähellä estettä (esim. käärmekätenä), Bugi tuli ali. Kun pyöristin niin että koira näki esteen kunnolla, tuli ihan ok.

Kontakteille vein targetit, ja ne menivätkin ihan kivasti. Otin radan kolmessa osassa, nyt kontaktit sisältyivät pätkiin, eikä niissä ollut sen kummempia ongelmia. Kepit sujuivat hyvin, leikkasin koiran takaa ja otin diagonaalisesti sivuetäisyyttäkin.

Radanreunakäytöstä yritin muokata naksuttamalla aina kun Bugi katsoi suorittavaa koirakkoa riehumatta. Tämä onnistuikin ihan kivasti. Toki autossa se haukkuu vielä, kun on suora näköetäisyys kentälle.

No comments: