Wednesday, July 29, 2009

Kontaktitreenit 8. päivä

Rakkibaarissa tehtiin puomia yhdistettynä pikku radanpätkiin. Kolme vauhdikasta toistoa puomilla (eri radanpätkiin yhdistettynä), kaikki onnistui hyvin. Keskimmäisellä kerralla ei targettia.

Myös muuria ja okseria harjoiteltiin. Muuri ok, okserikin onnistui, ensin otin sen yksittäisenä ja vain lähetin targetille, viimeiseksi yhdistettynä radanpätkään.

Kepeille otin yhden helpon lähetyksen, ja Bugi menikin hienosti sisään. Mutta jostain syystä se jätti kaksi viimeistä tekemättä. Eikun uusiksi, ja hienosti tiukasta avokulmasta sisään. Ja taas jäi kaksi viimeistä tekemättä. Kolmannella kerralla (taas upea avokulmasta sisäänmeno!) jättäydyin itse taaemmas koirasta ja liekö se sitten vaikuttanut, mutta nyt meni hienosti loppuun asti.

Eri aloituspaikkoihin kuljetin koko ajan namia syöttäen, Bugi alkaakin jo paremmin pysyä lähellä. Leikkiminen ei jotenkin maistunut tänään Bugille, josta päättelinkin että ylirasitus voi alkaa vaivata (tosin Bugi pääsee tuolla rähinöimään aidan takana rataa tekevälle koiralle, koska en itse voi olla sen vieressä jos samalla autan kontakteilla, ja tämä voi myös vaikuttaa siihen ettei yhteistyö leikin saralla sujunut) ja kontaktisuunnitelman loppuun saattamisen sijasta annan Bugille huomisen ja ylihuomisen vapaata ennen lauantain kisoja. Kisojen jälkeen annankin Bugille ainakin viikon tauon näistä kotitreeneistä, ja riippuen siitä mitä kisoissa tapahtuu, muokataan treenisuunnitelmaa eteenpäin.

No comments: